Arne Bos van Instituut Verbeau:

“Een succesvol coachingstraject start met een kwalitatieve vertrouwensrelatie tussen coach en cliënt”

Arne Bos, coach en trainer bij Instituut Verbeau

Mijn naam is Arne Bos, oprichter en eigenaar van Verbeau. Ik ben geboren in 1976 en getrouwd met Suzanne. Wij hebben 2 kinderen; dochter Hille uit 2007 en zoon Sjoerd geboren in 2009. Suzanne en ik wonen in Amsterdam. Mijn karakter in 3 woorden: empathisch, energiek en motiverend.

Veel kennis en ervaring met mensen

Na mijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode volgde ik een management-traineeship bij STORK. Vervolgens zette ik een kinderevenementenbureau op waarna ik als creatief aan de slag ging bij tv-productiebedrijf TALPA. Tot slot werkte ik bij een grote Amsterdamse rederij. Eerst op de sales-afdeling, later bij personeelszaken. Kortom, een afwisselende en leerzame periode waarin ik veel kennis en ervaring met mensen heb opgedaan.

Met andere ogen…

Door een afwijking aan mijn hoornvlies heb ik jarenlang last gehad van mijn ogen. Inmiddels heb ik 2 risicovolle transplantaties aan mijn linkeroog ondergaan. Ook rechts ben ik geopereerd. Na een bacteriële infectie is daar een litteken ontstaan. Een half jaar geleden onderging ik hopelijk mijn laatste transplantatie. De conditie van mijn ogen is nu stabiel.

Innerlijke rust

Dankzij deze operaties heb ik iets heel positiefs ondervonden. Namelijk dat ik mijzelf heel goed kan overgeven aan de doktoren die mij opereren. Nooit heb ik een vorm van angst gekend. Sterker nog, voor elke operatie ondervind ik een diepe innerlijke rust. Een gevoel dat bijna verslavend is. Noem het ‘blind vertrouwen’.

Bouwen aan vertrouwen

Deze ervaringen vormen de reden dat ik coach en trainingen geef vanuit de basis van (zelf)vertrouwen. Ik leer mijn cliënten in te zien waar ze positieve energie van krijgen. Ik leer ze hun sterke eigenschappen en talenten uit te diepen. En heel belangrijk ik leer ze verantwoordelijkheid te dragen voor de keuzes die ze maken.

Contact met Arne Bos

Wil jij mij leren kennen? Of heb je vragen over een van mijn coachingstrajecten? Bel me op: 06 – 23 81 66 60 of mail naar arne@verbeau.nl

 

Kies hieronder een van de Verbeau-trainingen voor meer informatie:

Lifecoaching LoopbaancoachingADD-coachingJongerencoaching