Lifecoaching bij Verbeau

Weet jij wat jouw doelen zijn? Wat jij wilt bereiken in jouw leven, zakelijk en, of privé? Waar word jij gelukkig van en wat geeft jou energie? Als je dat weet, zijn die doelen ook duidelijk en wordt de weg ernaartoe ineens helder.

Bewustwording door lifecoaching

Met lifecoaching kom je eerst in contact met jezelf. Bewustwording is essentieel! Pas wanneer je weet wie jij bent en je inzicht hebt in jouw persoonlijkheid, hoef je geen rol meer te spelen. Hieraan gaan we werken gedurende het traject van lifecoaching.

Een solide basis voor jouw toekomst

Tijdens het traject ga je zien waar je positieve energie van krijgt. Maar ook wat je niet leuk vindt. Je ontdekt jouw talenten en sterke eigenschappen en gaat die versterken. En je leert keuzes te maken en daar ook de verantwoordelijkheid voor te dragen. Het proces van lifecoaching kan soms confronterend zijn. Maar met humor gaan we hier samen doorheen. Gedurende het hele traject werk jij aan jouw basis. Je zorgt dat die (weer) goed is zodat je vanuit een solide basis verder kunt bouwen aan jouw leven zoals jij dat wilt.

Een unieke aanpak in lifecoaching voor jou

Omdat elk mens uniek is, is ook elk traject van lifecoaching uniek. We beginnen altijd met een (gratis) intakegesprek. Dat bepaalt hoe we verder gaan en welke strategie we kiezen. Maar jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarbij altijd centraal.

Lifecoaching bepaalt de richting naar jouw toekomst

Ook tijdens lifecoaching staat genieten centraal. Kleine succesmomenten worden gevierd zodat je een solide en positief zelfbeeld krijgt. Ik kijk niet naar het verleden maar richt mij uitsluitend op de toekomst.  Met jouw kennis en ervaring bepalen we de richting. Met beide benen in het nu en een frisse blik op jouw toekomst!

Verbeau, voor lifecoaching in Amsterdam en omgeving

Wil je meer weten over mijn aanpak of over lifecoaching? Neem dan contact met me op. Stuur een e-mail naar arne@verbeau.nl of bel: 06 – 23 81 66 60. Ik vertel je graag alles over lifecoaching door Instituut Verbeau in Amsterdam.

Instituut Verbeau hanteert de ethische gedragscode van de NOBCO.