Werk aan jouw droombaan met loopbaancoaching!

Zit ik wel goed op mijn plek? Is dit wat ik écht wil? En waar wil ik eigenlijk over 5 jaar zijn? Herken je deze vragen en ben je op zoek naar een antwoord? Laat mij je dan helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Heldere toekomst met loopbaancoaching

Tijdens het coachingstraject bij Instituut Verbeau krijg je een steeds beter beeld van jouw toekomst en de baan die bij jou past. Ik daag je uit om concrete stappen te ondernemen om dit toekomstbeeld daadwerkelijk te realiseren.

Een sollicitatiebrief die werkt

Vanuit mijn kennis en ervaring als hr-manager leer ik je hoe je overtuigende sollicitatiebrieven schrijft. En natuurlijk oefenen we ook hoe je succesvol sollicitatiegesprekken voert. Hierbij staan jouw karakter en wensen steeds centraal.

Loopbaancoaching met succes

Ieder mens is uniek. Daarom pas ik in elke loopbaancoaching mijn aanpak aan op jouw wensen, jouw vragen en jouw karakter. Elk coachingstraject begin ik met een (gratis) intakegesprek. Op basis van dat gesprek bepalen we samen welke strategie de meeste garanties op succes biedt.

Genieten als start naar jouw droombaan

Tijdens de loopbaancoaching staat genieten centraal. De rode draad in alle sessies is het (leren) genieten van kleine succesmomenten. Want dat geeft je een positief zelfbeeld, verankerd in het nu, met een frisse blik gericht op de toekomst. Een prima start dus als je op weg gaat naar jouw droombaan!

Meer informatie over loopbaancoaching in Amsterdam of omgeving?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Of wil je weten of loopbaancoaching echt iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar arne@verbeau.nl of bel: 06 – 23 81 66 60. Ik vertel je graag alles over loopbaancoaching bij Instituut Verbeau.

Nieuw: 1 op 1 sollicitatie training