Welke opleiding past bij mij? Lees ervaringen van studenten over hun opleiding en hogeschool of universiteit.

www.intostudies.nl 

Verbeau is als studiekeuzecoach lid van StudiekeuzeNederland; een vereniging van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde studiekeuzecoaches die op verschillende plaatsen in het land werkzaam zijn.

 De volgende bureaus maken daar deel vanuit:

De gewenste richting op: “Voor welke studie kies je? Of ga je liever reizen? Of …..? De gewenste richting op begeleid je in het maken van een bewuste keuze..”

FÍLATIM: “Persoonlijk advies bij profiel- en studiekeuze met als resultaat de juiste student op de juiste plaats”.

Derksen Loopbaancoaching: “kiezen voor een studie, is kiezen voor een stukje toekomst”.

Ingrid Kracht: “Kom je van of zit je nog op de middelbare school en wil je weten welke vervolgopleiding geschikt voor jou is, …..”

ELIGO Leren Kiezen:  Met studiekeuzecoaching bij ELIGO zorg je ervoor dat je een keuze kunt maken waar je zelf achter blijft staan. Gespecialiseerd in HBO en WO en veel ervaring met de begeleiding van jongeren die uitgevallen zijn en een nieuwe studiekeuze moeten maken.

Werk & Vitaliteit: geeft individuele en groepsbegeleiding bij het maken van keuzes in je studie en je werk. Het resultaat is dat je weet wat je wilt en wat bij jou past. Het geeft je energie en je hebt er zin in

Bitecoaching: Bite coaching helpt je om te focussen op het maken van de juiste keuzes in je werk en in je studie. Met de Reiss Profile Test, een scherpe analyse en oprechte aandacht zijn successen gegarandeerd.

Nieuwenhuijsen Opnieuw Kiezen: Individuele begeleiding bij profielkeuze (HAVO – VWO) en studiekeuze op alle niveaus (MBO-HBO-WO/deeltijd en voltijd)

Richting-Wijzer Advies: “Zoveel mogelijk studenten direct op hun plek bij de juiste studie!”

Loopbaanregie: Studiekeuzecoaching en loopbaanbegeleiding

Ellien Welch: Studiekeuze & Loopbaancoach: ondersteuning in je studiekeuzeproces d.m.v. opdrachten en coachingsgesprekken. Het resultaat: je kiest vanuit je hart en met je verstand een studie die bij jou past met zicht op werk waar je enthousiast en blij van wordt.

Videre studiekeuzecoaching: Geeft je inzicht in wat jou drijft en motiveert en wat bij jou past. Bij Videre werk je stap voor stap toe naar een weloverwogen studiekeuze en krijg je heldere adviezen.

Heldere keuze:

Conny Boersma, studiekeuzecoach, “ontdek waar jouw passie ligt en wat bij jou past”