Studiekeuze, een lastige keuze..

Maak de juiste keuze met begeleiding, coaching en advies bij Verbeau

Na de middelbare school moet uw kind in korte tijd veel beslissingen nemen. Ga ik studeren? Eerst reizen? Of liever meteen solliciteren? Allemaal keuzes die (de rest van) het leven van uw kind bepalen. Genoeg reden voor hoofdpijn en slapeloze nachten zou je zeggen. Of toch niet? Instituut Verbeau helpt bij het maken van de juiste keuzes. Gebaseerd op de werkelijke interesses, drijfveren en talenten van uw zoon of dochter.

Alles op de rit met studiekeuzebegeleiding

De interesses, capaciteiten en het enthousiasme van uw kind bepaalt de studiekeuze. Maar vooral zijn of haar verlangens. Waar staat uw zoon of dochter ’s ochtends voor op? Waar krijgt uw kind positieve energie van? Dankzij de begeleiding met het studiekeuzetraject van Instituut Verbeau zet uw kind zijn leven snel en stevig op de rails.

Geen vertraging in de studie

Is de route eenmaal uitgestippeld, dan is het daarna stukken eenvoudiger om belangrijke keuzes te maken. Het gevolg? Geen onnodige studievertraging en dus ook minder studiekosten. Of juist een bliksemsnelle carrièrestart. Omdat uw kind kiest voor een richting die bij hem of haar past.

Zelfkennis voor uw kind met het studiekeuzetraject van Instituut Verbeau

Uw zoon of dochter leert inzien waarvan hij of zij positieve energie krijgt. Dit versterkt het zelfinzicht, de innerlijke rust en het zelfvertrouwen. Zo wordt uw zoon of dochter zich bewust van onderliggende patronen en valkuilen. En leert deze te herkennen en te omzeilen.

Keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen, ook in de studie

Uw kind leert sterke eigenschappen uit te diepen en talenten verder te ontwikkelen. Door het aanwakkeren van moed en doorzettingsvermogen krijgen de minder sterke punten een boost. Uw dochter of zoon leert structuur aan te brengen, knopen door te hakken en de verantwoordelijkheden aan te gaan die horen bij gemaakte keuzes.

De juiste studiekeuze na een paar sessies bij Instituut Verbeau

Met de begeleiding van Arne Bos bij Instituut Verbeau krijgt uw kind in een paar sessies inzicht in wat hij of zij wil. Met die kennis en het nieuw verworven zelfvertrouwen kan uw zoon of dochter de keuze maken voor de juiste studie of de loopbaan die het beste past. Wilt u ook begeleiding en advies bij de studiekeuze van uw kind? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.